Suasana Borneo Cultural Festival 18-27 July 2019 Sibu, Sarawak | Cardock

35 thoughts on “Suasana Borneo Cultural Festival 18-27 July 2019 Sibu, Sarawak | Cardock

  1. kat borneo je kat festival boleh minum beer..kt malaya belum penah jumpe hihihi sarawak ndang bestπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  2. Suka dengar review anda ttg kaum2 di sarawak yg kebanyakkan ramai diantara kami di semenanjung kurang mengetahuinya…

  3. tq cardock upload. Video ni mengimbau kenangan 2012, saya dan rakanΒ² ke Sibu… memang best BCF!!

  4. Betul tu cardock.kita kat sarawak ni memang dh biasa dgn keadaan mcm tu..sbb kita dri kecik sudah di ajar bagaimana menghormati bangsa org lain..sbb tu la kami tak hiraukan ada org jual babi.sbb dh biasa dgn keadaan..tidak jd masalah kat sarawak..sarawak terbaik..

  5. Balik makan durian kat SS2 ja bossku..masih ada lagi..apa2 pun,terbaik CARDOCK πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  6. salam bg cardock, sikit info dkt minit 5:37 sebenarnya ya bkn parking utk Tun Taib Mahmud…ya adalah parking adiknya iaitu Datuk Mohammad Tufail Mahmud boss Sanyan Wood Industries…polah review kreta d sibo gik…bok nampak org d sibo pun bukan kaleng2..

  7. Rindu nak pergi sibu, antara bandar terbersih dan org sibu semua bkn 'calang2' di Sarawak..terbaikk abg Cardock!

  8. Patutlah ada tngok kereta abg dekat sibu . Salam dari sibu πŸ‘‹πŸ˜Š welcome to sibu back bro 😊

  9. Doakan saya kawan2 supaya channel saya juga boleh berjaya macam channel abang Kaduk satu hari nanti, Insya Allah, terima kasih.😊❀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *